123-HAARDHOUT.NL
Hét adres voor uw warme en gezellige winter

123-Haardhout is al jaren een vertrouwd adres voor hoogwaardig haardhout. Of het nu is om uw huis te verwarmen of u wilt een gezellige sfeer creeëren, 123-Haardhout levert haardhout waar u op vertrouwd.

Uw haardhout los gestort of keurig gestapeld? Uw eigen bomen opruimen en tot haardhout kloven? 123-Haardhout is hét adres voor prima haardhout en het juiste advies om uw bomen te vellen en te kloven. Indien u haardhout op maat wenst kunnen wij voor u lengtes leveren variërend van 20 tot maximaal 60 cm. Reguliere lengtes van het haardhout zijn 28 tot 32 cm.

Deze natuurvriendelijke manier van verwarmen is in steeds meer huishoudens een vaste waarde, want stoken op hout is CO2 neutraal.


Zagen en kloven bij u thuis?

123-Haardhout heeft een mobiele houtzagerij die tijd, werk en kosten bespaard voor u als klant. Door het zagen en klieven van bomen tot haardhout op locatie wordt het transport uitgespaard en kunt u het haardhout direct opstapelen.
LET OP: Nieuw is de innovatie om haardhout te reinigen geeft meer hout voor uw geld en geen afval! Bekijk de film.

Deze werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd met de Hakki Pilke easy 50. Deze krachtpatser verwerkt 10 tot maximaal 15 m3 stamhout per uur, zowel zagen als kloven.
Kijk op www.jh-verhuur.nl voor meer informatie over het huren of inhuren van deze machine met bediening of stuur ons een mail.

 
Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden.